Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim

Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi hakkında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor inşallah en yakın zamanda yan yollarımızı da hizmete açarak buradaki trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracağız.” diye konuştu

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çetin, “Bugün köprülü kavşağın yan yol çalışmalarını incelemek üzere sahadayız. Kavşağımızın üst yapısı tamamlandı, yan yol çalışmaları devam ediyor. Yan yolların yapımının uzamasının asıl sebebi alt yapılardaki deplase edilecek olan doğalgaz, TREDAŞ ve Türk Telekom hatlarıyla ilgiliydi. Bunlar hızlıca tamamlandı ve çalışmalarımız devam ediyor. Bizler de fen işleri müdürlüğü eliyle köprülü kavşağımızın altından geçen Bahçelievler Mahallesi’nden gelip İsmetpaşa Mahallesi’ne doğru devam eden derenin menfezlerini yerleştiriyoruz bir taraftan.

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GÖRÜŞMELER NETİCESİNDE KÖPRÜLÜ GEÇİŞE KARAR VERİLDİ

Buradan bir bilgi paylaşmak istiyorum. Zaman zaman vatandaşlarımız köprü neden yapıldı, dal-çık neden yapılmadı şeklinde sorular soruyorlar. Bunun sebebi bu derenin menfezlerinin bu yol içerisinden geçiyor olması o sebeple dal-çık bu menfezlere denk geldiği için suyun deplase edileceği bir alanı olmadığı için Karayolları ve DSİ ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde köprülü geçişe karar verildi. Çalışmalarımız hızla devam ediyor inşallah en yakın zamanda yan yollarımızı da hizmete açarak buradaki trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracağız.” dedi.