Üstyapı ve altyapı çalışmalarının devam ettiği Canbazlar Caddesi’nde incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Araç trafiğinin kısıtlanacağı caddemiz, yayalaştırılacak ve vatandaşlarımız rahatça Canbazlar Caddemizde alışveriş yapabilecek.” diye konuştu.

Kapaklı Belediyesi, kent estetiği uygulamaları ile ilçenin çehresine görsel dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin önemli ulaşım güzergahlarından biri olan Canbazlar Caddesi baştan sona yenilenerek prestij cadde haline dönüştürülüyor.

CADDE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Dekoratif aydınlatma direklerinin montajının ve taş döşeme çalışmalarının sürdüğü cadde tamamlandığında yolu, kaldırımı, peyzaj ve aydınlatmasıyla kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak.

“Düş Albay” tiyatroseverlerle buluştu “Düş Albay” tiyatroseverlerle buluştu

CANBAZLAR CADDESİ PRESTİJ CADDESİNE DÖNÜŞÜYOR

Kapaklı Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği üstyapı ve altyapı çalışmalarıyla vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım sağlarken, prestij cadde uygulamalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Pınar Bulvarı, Mithatpaşa, Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin caddelerinin ardından Canbazlar Caddesi de prestij caddesi haline dönüştürülüyor.

“ARAÇ TRAFİĞİ KISITLANACAK”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Canbazlar Caddesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Kent estetiği uygulamaları ile ilçemizin çehresine görsel dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda Pınar Bulvarı, Mithatpaşa, Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Zengin caddelerimizi birer prestij caddesi haline dönüştürdük. Yine içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı baştan sona yenilenen Canbazlar Caddemizi de prestij cadde haline getiriyoruz. Caddemiz, yolu, kaldırımı, peyzaj ve aydınlatmasıyla kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak. Araç trafiğinin kısıtlanacağı caddemiz, yayalaştırılacak ve vatandaşlarımız rahatça caddemizde alışveriş yapabilecek.” dedi.