20.419 metrekare alan üzerinde inşa edilen, toplam 13.986 metrekare kapalı alana sahip, 2.500 seyirci kapasiteli, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FİBA) standartlarında ve Trakya’nın en büyük spor tesisi olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Kapalı Spor Salonu’nun yapımında son aşamaya gelindi.

Yapımında son aşamaya gelinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Kapalı Spor Salonu hakkında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Cumhuriyet tarihinin en büyük tesislerini Tekirdağ’a kazandırıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızla Tekirdağ’ı geleceğe taşıyoruz. Bu kapsamda Çorlu’da inşaatında son aşamaya geldik. Trakya’nın en büyük spor tesisi olan Çorlu Uluslararası Spor Kompleksimizi, önümüzdeki aylarda halkımızın hizmete sunmayı planlıyoruz. Tekirdağ, büyükşehir ile büyüyor, gelişiyor, yenileniyor ve geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir Tekirdağ için gece gündüz çalışıyoruz. İlkleri, en büyük projeleri hayata geçiriyoruz.

Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira

baskan-inceleme

Güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesi ile çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ hedefimiz doğrultusunda, şehrimizi uluslararası standartlarda spor kompleksleri ve dev kültür tesisleri ile tanınan bir marka kent haline getirme yolunda hızla ilerliyoruz. Çorlu’da yapımına devam ettiğimiz, Trakya’nın en büyüğü olan ve kentimizin sportif hayatına değer katacağına inandığımız Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Kapalı Spor Salonu’muz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.