Kapaklı’da yaşlı kadının çöpten domates topladığı görüntüler görenlerin içini sızlattı. Ünlü bir marketin ezildiği için çöpe attığı domatesleri toplayan yaşlı kadının görüntüsü yürek sızlattı.

Başkan Çetin’in acı günü: Mekanı cennet olsun Başkan Çetin’in acı günü: Mekanı cennet olsun

Olay, Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunan ünlü bir marketin karşısında gerçekleşti. Market çalışanları tarafından çöpe atılan formu bozulmuş veya ezilmiş domatesleri toplayan 70 yaşındaki Gülten Y.’nin görüntüleri görenlerin içini acıttı.

“BANA HİÇ YARDIMCI OLMADILAR”

Çocuklarına yük olmamak için çöpten domates almak istediğini dile getiren 70 yaşındaki Gülten Y., “Ben şuradaki binalarda oturuyorum. Bana belediye yardım etsin. Evim kira ve devlet 2 bin lira veriyor onunla geçinmeye çalışıyorum. Mustafa Çetin’e kaç defa gittim. Yok orada, yok burada diyorlar hep. Bana hiç yardımcı olmadılar. Ben hep sordum Mustafa Çetin buradaysa bana yardımcı olsun diye ama hep yok dediler. Aylık gelirim sadece devletin verdiği yaşlılık aylığı. Kiramı oğlum veriyor, doğalgazımı elektriğimi o karşılıyor” diye konuştu.