21 Kasım Salı günü, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına birçok parti üyesi katılım sağladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, "İkisi de birbirinden değerli, davamıza omuz vermiş, yük almış; uzun yıllar davamızı temsil etmiş Salih Bezgin ve Akın Yılmaz başkanlarımızın belediye başkanlığı aday adaylığı için düzenlediğimiz basın açıklamasına hoş geldiniz" dedi.akın-yılmaz-salih-bezgin-aday-adaylığı4

“KAPAKLI’DA TRAKYA’NIN EN YÜKSEK OYUNU ALDIK”

Çoğal, "Cumhurbaşkanımız bizlerin yüzünü hiçbir zaman yere eğdirmemiştir. Genel seçimlerde onun yüzünü yere eğdirmeyerek Kapaklı'da Trakya'nın en yüksek oyunu aldık. Bu anlamda, 2019 seçimlerinde Kapaklı Belediyesi'ne AK Parti bayrağını diktiysek, bu seçimlerde de oyumuzu arttırarak bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlçenin her yıl bir belde kadar geliştiğini ifade eden Çoğal, "İlçemizin ihtiyaçları çok fazla olduğundan dolayı, taleplerinizi ilçemizin gelişmesi adına hükümete iletmekteyiz. Bu konuda bize destek olan il başkanlarımıza, milletvekillerimize ve danışmanlarımıza yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Çoğal, basın açıklamasını yapacak olan Salih Bezgin ve Akın Yılmaz'a teşekkür ederek, "Adaylığını açıklayacakları için teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.akın-yılmaz-salih-bezgin-aday-adaylığı2

Çoğal’ın konuşmasının ardından adaylığını açıklamak için mikrofonun eline alan Salih Bezgin, “Seçimler demokrasi şöleninin bir parçası. Kim aday olur bilemiyoruz ama en azından bu demokrasi şöleninde biz de varız diye yola çıktık. Belediye başkanımız 2019 yılından 2024 yılına kadar Kapaklı’ya hizmet etti. Bizler de bu çıtayı 5-10 katına çıkarmak adına bu yola girdik. Bu nedenle hepinizin desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

BEZGİN, “PARTİME EN GÜZEL HİZMETİ YAPTIĞIMA İNANIYORUM”

Bezgin, “Yönetim kurulu arkadaşlarımız da adalet ve liyakat esasıyla hizmet yaptığımı biliyorlar. 10 Yıl belediye meclis üyeliği, 2014 ile 2019 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. O buhranlı dönemde 5 seçim, bir de 15 Temmuz sıkıntısı yaşadık. Kısacası partime en güzel hizmeti yaptığıma inanıyorum. Şimdi ise yeniden Kapaklı Halkına hizmet etmek adına belediye başkanlığına aday adaylığımı açılıyorum” şeklinde konuştu.

YILMAZ, “HİÇBİR ZAMAN KÜSMEDİM”

Salih Bezgin’in açıklamasından sonra sıra Akın Yılmaz’a geldi. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren verilen her göreve sadık kaldığını belirten Akın Yılmaz, “AK Parti kurulduğundan bugüne kadar yapılmış olan bütün seçimlerde partimizin adayının kim olduğuna bakmadan, nefsi duygularımı bir tarafa bırakarak çalıştım. Hiçbir zaman küsmedim. Bu olursa ben yokum demedim. Davam için sürekli çalıştım. Seçimden seçime sahaya çıkmadım. Sadece seçimde çalışanlardan asla olmayıp partimin ve il başkanlığımın verdiği bütün görevleri layıkıyla yerine getirmiş olmanın gurur ve onuruyla huzurlarınızdayım” dedi.akın-yılmaz-salih-bezgin-aday-adaylığı1

“BUGÜNE KADAR KAPAKLI’YA HİZMET ETME SIRASINI BEKLEDİM”

Siyasi hayatı boyunca millete hizmet yolunda AK Parti’nin neferi olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Yılmaz, “35 Yıldır Kapaklı’da yaşayan ticaret ve siyasetle uğraşan bir kardeşinizim. Bugüne kadar Kapaklı’da, Tekirdağ’da yaptığım görevlerim süresince her vatandaşımın yanında olmaya çalıştım. Bugüne kadar Hz. Yusuf gibi her kapıyı açan duadır düşüncesiyle Kapaklı’ya hizmet etme sırasını bekledim. Nasıl et tırnaktan ayrılmazsa ben de sizlere hizmet etmek yolundan ayrılmadım. Buna yukarıda Allah, yerde Tekirdağ’da yaşayan 1 milyon 144 bin kişi şahittir” şeklinde konuştu.

Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı Kapaklı’da geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı

Yılmaz, “Her zaman sizlerin yanında oldum. Düğünlerimizde birlikte oynayıp, cenazelerimizde yine birlikte ağladık. Hastalarımıza birlikte şifa aradık. Elimden geldiği kadar sizlerin dertleriyle dertlendim. 35 Yıldır yaşadığım bu şehirde her bireye hizmet etmekten, onların yanında olmaktan büyük bir onur ve heyecan duydum. Bundan sonra da duymaya devam edeceğim.

“ARTIK HİZMET SIRASININ KAPAKLI’DA BİZLERE GELDİĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM”

Bu hizmetlere devam etmek için, bu kutlu yolda yürümek için sizlerin duası, taktir ve desteği ile artık hizmet sırasının Kapaklı’da bizlere geldiğine yürekten inanıyorum. Açıklanmış olan seçim takvimi gereğince 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde ikamet ettiğim, aynı havayı soluduğum, aynı sokaklarda gezdiğim, ilçemin beklentilerini, sorunlarını ve sıkıntılarını bilen bir kardeşiniz olarak Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum” sözleriyle belediye başkan aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.akın-yılmaz-salih-bezgin-aday-adaylığı3