31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için Kapaklı’da AK Parti Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü sona erdi. Doğal aday olarak kabul edilen mevcut belediye başkanı Mustafa Çetin başvuru yapmazken; Akın Yılmaz, Adem SekmenCeylan Yanar, İlyas Karahan, Naci Aras, Salih Bezgin, Şakir Demirel olmak üzere toplam 7 kişi AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı belgelerini ilçe başkanlığına teslim etti.

Çarşamba günü son başvuruların alınmasının ardından, Başkan Mustafa Çetin ve evraklarını geçtiğimiz günlerde teslim eden Adem Sekmen hariç diğer aday adayları, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ile birlikte AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına evrakları teslim etti. Çoğal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

“AK Parti Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru süreci sona ermiştir. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda mevcut belediye başkanlarımızdan aday adaylığı başvurusu alınmamış olup mevcut belediye başkanları doğal aday adayı olarak kabul edilmiştir. İlçe Başkanlığımıza başvuru yapan Belediye Başkan Aday Adaylarımız ile evraklarını İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş ve İl Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ömer Polat’a teslim ettik. Türkiye Yüzyılı’nın ilk seçimlerinin ilçemize, ülkemize ve aday adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim.”ak-parit-kapaklı-aday-adayları-belli-oldu2ak-parit-kapaklı-aday-adayları-belli-oldu1ak-parit-kapaklı-aday-adayları-belli-oldu3