CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır

Uzun süredir AK Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları görevini sürdüren Adem Çifci, yeni bir görevlendirme ile Gökcan Yüksel’in yerine AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildi.

"BÜYÜK BİR ONUR VE GURURLA KABUL EDİYORUM"

Adem Çifci, atanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan'ın şahsıma tevdi ettiği AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gururla kabul ediyorum. Bugüne kadar teşkilatımızda bulunduğum tüm görevlerimde bana desteklerini esirgemeyen TBMM 29. Dönem Meclis Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop'a, İl Başkanımız Ali Gümüş'e, Milletvekillerimiz Sn. Mestan Özcan'a, Gökhan Diktaş'a, Çiğdem Koncagül'e, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Yusuf İbiş'e, Marmara Bölge Koordinatörümüz Ali Bayram Doğan'a, İl Kadın Kolları Başkanımız Nihal Erdoğan Köşdere'ye, İl Ana Kademe ve Kadın Kolları Yönetim kurulu üyelerimize, beraber çalışma fırsatı bulduğum önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Gökcan Yüksel başkanımıza, tüm yönetim kurulu üyelerimize ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Almış olduğum bu görevi, tüm teşkilatlarımızla paylaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde Tekirdağ Gençlik Kolları'nı daha ileriye taşımak, Tekirdağ'ımızı daha güçlü gençlik bilinci ve şuuru oluşturmak amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere yönelik koymuş olduğu hedeflere ulaşmak için 'Siyasetin tek limanı ahlaktır.' şartıyla hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞ:  MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM

Çifci'yi tebrik eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, “Yeni görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum, önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Gökcan Yüksel'e teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal da Çifci'yi kutlayarak, “Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığı bayrağını Gökcan Yüksel Başkanımızdan devralarak Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Adem Çifci kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.