17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Kapaklı Çamlık Sosyal Tesisi’nde AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Rafet Öztürk tarafından düzenlenen kahvaltı programına; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, Cumhur İttifakı’nın siyasi temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Düzenlenen kahvaltı programında açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Rafet Öztürk, “Yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldum. Bu süreçte siz değerli dostlarımın desteklerini bekliyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kahvalti Ozturk 1

“BAŞARILAR DİLERİM”

CHP’li Yontar: Atatürk’ü halkın gönlünden silemezsiniz CHP’li Yontar: Atatürk’ü halkın gönlünden silemezsiniz

AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan tüm herkese başarılar dileyen MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Tüm meclis üyesi aday adaylarının katılımlarında başarılar diliyorum. İnşallah bütün adaylarımız muvaffak olurlar. Ama tabi ki muazzam bir başvuru var. Bu başvurularının hepsi değerlendirilecek. Tüm aday adaylarımıza bu konuda başarılar dilerim” diye konuştu.

“YÜZDE 54’ÜN ÜSTÜNE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Yapılacak olan yerel seçimlerde yüzde 54’ün üstünde oy kazanacaklarını söyleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, “Bizler Cumhur İttifakı olarak her zaman milletin çıkarlarını, milletin refahı için oluşmuş bir ittifakız. Bizler sadece Kapaklı’da ve Tekirdağ’da değil Trakya’da Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu aldık. İnanıyoruz ki nasıl 2019 seçimlerinde yüzde 54’le kazandıysak geçtiğimiz Cumhur Başkanlığı seçiminde de yine yüzde 54 ile kazandık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de yüzde 54’ün daha üstüne çıkacağımıza inanıyorum. Bizler meclis üyeliği başvurularını aldık. Burada ciddi bir talep oldu. Burada başvurularda bulunup, hizmet etmek isteyen aday adayları arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Gönül ister ki hepsi aday olsun ama bu mümkün değil. Genel merkezimizde aday adaylığı başvuruları değerlendirilecektir. İnşallah en doğru adayların seçileceğine biz inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“HİZMETİ HEP BERABER GETİRMEMİZ GEREKİYOR”

Meclis üyesi adayı olarak gösterilen veya gösterilemeyen herkes ile gece gündüz Kapaklı için çalışacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Cumhur İttifakı bu milletin ta kendisidir. Milletin birliği, beraberliği ve devletimizin bekası velhasıl millete hizmet aşkıyla yanan bütün aday adayı arkadaşlarıma medeni cesaretlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 60’a yakın aday adayı arkadaşımız var. Millete önem veren bir liste yapmaya çalışıyoruz. Tabi bu listeleri değerlendiren bir komisyon var. Bu komisyonda öneri ve tavsiyeleriniz mutlaka olacak. Ama AK Parti kurumsal bir yapı içerisinde bütün değerlendirmeleri yaparak bir liste hazırlayacak. Tıpkı belediye başkan adaylığında olduğu gibi. Gönül ister ki herkes meclis üyesi olarak görev alsın, gönül ister ki daha fazla kişi temsil edilsin. 81 vilayetten vatandaşımız var, 31 tane meclis üyemiz var. Dolayısıyla her bölgeden meclis üyesi yazmak mümkün değil. Burada kırılma gücenme olmadan, sağduyu ile beklenen hizmeti hep beraber getirmemiz gerekiyor. Çünkü Kapaklı büyüyor, hizmet olarak açlığı artıyor. Biz oluşacak olan ekibimiz ile gece gündüz çalışacağız ve Kapaklı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.