CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Acar, Pazar günü saat 10.00’da Fenerbahçeliler Derneği Lokalinde organize ettiği kahvaltıda CHP Kapaklı İlçe Teşkilatını ağırladı. Kahvaltı programına CHP İlçe Başkanı Emir Tarcan, Kadın Kolları Başkanı Duygu Kuru, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Samet Işık, Belediye Meclis Üyesi Erol Özkan, Mustafa Önder, kadın Kolları Eski Başkanı Deniz Bilge ve partililer katıldı.hasan-acar-chp-teşkilat-kahvaltı

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

“BİZ BU SEÇİMLERİ KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ”

Yerel seçimleri kesinlikle kazanacaklarını belirten CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, “Biz bu seçimleri kesinlikle kazanacağız. Bütün aday adaylarımızda ekstra çalışıyor, bunlardan bir tanesi de Hasan Acar’dır. Hasan Acar’ın da enerjisi, yüreği çok hızlı bir abimiz. Bir araya gelip kaynaşmak ve birlikteliğimizi yükseltmek istediğini dile getirdi. Bugün burada onun sayesinde bir araya gelmiş olduk, kendisine teşekkür ederim” dedi.

“ŞİMDİYE KADAR DÜŞÜNÜP DE YAPAMADIĞIM HİÇBİR PROJE KALMADI”

Kahvaltıda konuşan Hasan Acar “34 Yıldır Kapaklı’da ikamet ediyorum. Buraya geldiğimde Kapaklı küçük bir köydü, ben de Kapaklı ile birlikte büyümeye çalışıyorum. Kapaklı’ya ekmeğimizi, aşımızı kazanmak için geldik. Kapaklı’da geldiğimiz nokta şöyle. Olmazsa olmazları, yapılamayanları, düşünülmeyenleri ve yapılmayacak olan projeleri Allah bize nasip etti. Şimdiye kadar düşünüp de yapamadığım hiçbir proje kalmadı. İnşallah bundan sonrada bütün hedeflerimize ulaşmış olacağız. Yani hedef olarak belirlediğim Cumhuriyet Halk Partisi Bayrağını Kapaklı Belediyesinin tepesine hep birlikte dikeceğiz” dedi.

Yaptığı her görevi başarıyla yerine getirdiğini dile getiren Acar, “Bugüne kadar ticarette olduğu gibi sivil toplum örgütlerinde de yer aldım ve üstlendiğim görevleri başarıyla tamamladım. Dernek, federasyon ve konfederasyonların yönetimlerinde aktif görevler aldım ve bu görevlerimin bazıları devam etmektedir. Okuyan öğrencilerimize burs, iş isteyenlere iş vermeyi kendime görev bildim. Bütün bunları Allah rızası için yaptık. Reklam etmeye ihtiyaç duymadık.”5hasan-acar-chp-teşkilat-kahvaltı

“BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM”

Ayrım yapmadan tüm inşaları sevdiğini söyleyen Acar, “Bugün bunları konuşmaya ihtiyaç duydum çünkü CHP’nin mensupları siz değerli arkadaşlarımın bizi yeterince tanımadığını düşünüyorum. Bu eksiklik birazda benden kaynaklanıyor. Ancak şu bir hakikat ki ben hepinizi çok seviyorum. Bir kardeş, bir abla ve bir anne gibi. Önemli olan insanı sevmektir. Bunu başardığımız zaman her şeyin üstesinden gelebileceğime inanıyorum” diye konuştu.

İnsanlara hizmet etme amacı olduğunu belirten Acar, “Belli bir zamandan sonra bir köşeye çekilip istirahat etmenin doğru olacağını düşünen insanlarda vardır. Ama ben bunu düşünmedim, sizin gibi değerli insanlara hizmet etmeyi amaçladım. Kendi kendime insanlara karşı borçlu olup olmadığımı sordum. Evet özellikle bölge insanımıza karşı bir borcum olduğuna inanıyorum. Bu borçta siyasi alanda hizmet etme borcudur. Bu borcu ödemek adına Kapaklı Belediye Başkan Adaylığımı açıkladım. Bulunduğum adres hizmet edebileceğim en ideal yerdir. Yani Cumhuriyet Halk Partisi’dir” şeklinde ifade etti.

“HASAN ACAR DOĞRU OLAN EN DOĞRUSUDUR”

Hasan Acar’ı herkese sorup iyi araştırın diyen Acar, “Ben sizden şunu özellikle rica ediyorum. Hasan Acar şimdiye kadar her şeyin en güzelini ve en doğrusunu yapmaya çalışmıştır. Hasan Acar doğru olan en doğrusudur. 2009 Yılında İrfan Mandalı’nın tutuklandığı dönemde belediye meclis üyeliği yaptığım partim AKP’den ihraç edildim. Neden biliyor muşunu?  İrfan Mandalı’ya 1 oy verdik diye. O dönemde Mandalı’nın 7 meclis üyesi vardı muhalefetin ise 8. 1 oyla Ayhan Arslan’ı belediye başkanı yaptık. Hiç kimse şaibe olduğunu söyleyemez. Varsa çıksın söylesin. Bunu Fatma Mandalı’ya da sorabilirsiniz. O günün doğrusu o olduğu için o şekilde davrandım ”dedi.2hasan-acar-chp-teşkilat-kahvaltı

“AKP’DEN CHP’YE OY TAŞIYABİLECEK TEK ADAY ADAYI HASAN ACAR’DIR”

Acar konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Bugün Kapaklı’nın daha iyi yerlere taşınabilmesi için buradayım. Kapaklı Halkına daha iyi hizmet edebilmek için CHP’den aday adayı oldum. CHP’den aday adayı olmamın sebebi ise Milletvekillerimize de dediğim gibi AKP’den CHP’ye oy taşıyabilecek tek aday adayı Hasan Acar’dır. AKP ile CHP arasındaki 4 bin 500 oy farkını 14 bin beş yüz farkla alıp Kapaklı’da tarih yazacağız. Bugüne kadar başlamış olduğum hiçbir işte Allah beni mahcup etmedi. Bu konuda da yüzde yüz başarılı olacağımızı düşünüyorum. Sizde gördüğüm bu heyecan beni daha çok şevklendirdi. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Kahvaltı sona erdikten sonra Acar, partililere hediyeler dağıttı.