Kapaklı Belediyesi tarafından Pınar Bulvarı’nda düzenlenen iftar programında binlerce vatandaş gönül sofralarında buluştu. Kapaklı Belediyesi Aşevi’nde pişen yemeklerle donatılan iftar sofralarını tek tek gezen Başkan Çetin, vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar öncesinde semazen ekibi sahne alırken, iftarın ardından TV programcısı Niyazi Gedik’in sunumuyla, şair İbrahim Sadri ile “Kalbe Dokunan Ramazan” programı düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca eski belediye meydanında kurulan çadırda vatandaşlara iftar yemeği verilirken, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kentin merkezi Pınar Bulvarı’nda iftar programı düzenlendi. 5 binden fazla Kapaklılı vatandaşın katıldığı programda gönül sofraları Kapaklı Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan yemek ve ikramlarla donatıldı.

“KAPAKLI HALKI TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ SEFERBER OLDU”

Semazen ekibinin sahne aldığı iftar programında bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını dileyerek tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz duaların, yaptığımız ibadetlerin hayırlı olmasını, kabul olmasını niyaz ediyorum. Bu sene hepinizin malumu olduğu üzere 6 Şubat sabahında asrın felaketini, 11 ilimizde yaklaşık 15 milyon vatandaşımızı etkileyen büyük bir felaket yaşadık. Bu felaket, necip milletimizi zor günlerde nasıl bir araya geleceğini bir kez daha göstermiş oldu. Bu milletin bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur duydum. Çünkü o sabah Kapaklı halkı tüm Türkiye’de olduğu gibi seferber oldu. O bölgedeki depremzede kardeşlerimize yardımlarını ulaştırmak için hep beraber bir olduk, güçlü olduk. O bölgeye 38 tır malzeme gönderdik. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı

‘’RAMAZAN TÜRKİYE MOZAİĞİ OLAN İLÇEMİZDE HUZUR İÇİNDE GEÇİYOR’’

Deprem sebebiyle buruk bir Ramazan geçirildiğini belirten Başkan Çetin, “Ekiplerimiz orada çalışıyor, erzak ve kıyafet yardımlarımıza devam ediyoruz. Hamdolsun devletimiz ve milletimiz bir olarak bu acıları saracağız inşallah. Kardeşlik ve paylaşma ayı bu ay, Türkiye mozaiği olan ilçemizde kardeşlik ve huzur içerisinde geçiyor. Eski belediye meydanına kurduğumuz çadırda Ramazan boyunca iftar yemeği veriyoruz. Yine kırsal mahallerimizde iftar sofraları kuruyoruz. Bu akşam da sizlerle beraberiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, şimdiden Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum” dedi.

MESTAN ÖZCAN KONUŞMA YAPTI

Kapaklı’da iftar sofralarında binlerce vatandaş ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Mestan Özcan da yaptığı konuşmada iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve belediye personeline teşekkür etti.

DUALAR İLE ORUÇ AÇILDI

Okunan ezan, yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. İftar programının ardından TV programcısı Niyazi Gedik’in sunumuyla, şair İbrahim Sadri ile “Kalbe Dokunan Ramazan” programı düzenlendi.

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Mestan Özcan tarafından TV programcısı Niyazi Gedik ve şair İbrahim Sadri’ye çiçek ve plaket takdim edildi.