Silivri’de birlikte yaşadığı dedesinin evinde iddiaya göre oyun oynadığı esnada karate kuşağı ile kendisini kapıya sıkıştıran 10 yaşındaki Mete Demir Şengöz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak verdiği 2 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Çerkezköy Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Zafer Şengöz’ün 10 yaşındaki oğlu Mete Demir Şengöz, pazartesi günü akşam saatlerinde iddiaya göre Silivri’de birlikte yaşadığı dedesi ile kaldığı evde oyun oynadığı esnada karate kuşağı ile kendini bağlayarak, videolarını izlediği ipten kurtulma hareketini yapmaya çalıştı.

TORUNUNU HAREKETSİZ HALDE BULDU

Bu esnada torunundan haber alamayan dedesi girdiğinde torununu hareketsiz halde buldu. Komşularının yardımıyla Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, buradaki ilk müdahalenin ardından İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı

SİHİRBAZLIK VİDEOLARI İZLEDİĞİ BELİRLENDİ

Burada 2 günlük yaşam mücadelesini kaybeden küçük çocuğun ölümü ile ilgili Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı çok yönlü soruşturma başlatılırken, küçük çocuğun tabletine el koyan bilişim polisi, iddiaya göre Mete Demir’in olayın yaşandığı gün ve öncesinde ipten kurtulma, sudan kurtulma ve benzeri sihirbazlık videolarını izlediğini belirledi.

TÜRBEDERE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Küçük çocuğun ölümü Çerkezköy’ü yasa boğdu. Savcılığın otopsinin ardından cenaze aileye teslim edilirken, ikindi namazına müteakip Fatih Camii önünde kılınacak cenaze namazının ardından türbedere mezarlığında defnedilecek.