Uluslararası Eğitimciler Derneği  tarafından okuyan, araştıran, düşünen, tahlil ve analiz yapabilen, öğrendiklerini hayata geçiren nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla ‘Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması’ düzenlenecek. ‘Kaybedeni Olmayan Kitap Okuma Yarışması’'nda 10 bin kişiye çeşitli ödüller dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanlığının izniyle gerçekleşecek yarışma, 2-3 Aralık tarihlerinde online (çevrimiçi) olarak yapılacak.

ÖDÜLLER

(ULUED) tarafından yarışmanın içeriği hakkında yapılan açıklamada: “İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorisinde yapılacak olan ücretsiz kitap okuma yarışmasına sizler de kayıt olabilirsiniz. Bol ödüllü yarışmada her kategorinin birincisine İphone 15, ikincisine Monster Gaming Laptop, üçüncüsüne Apple Watch 8, dördüncüsüne tam altın, beşincisine yarım altın, altıncısına çeyrek altın, yedincine ve sekizincisine gram altın verilecektir. Toplamda 10.000 kişiye hediye verilecektir”

SORUMLU OLUNAN KİTAPLAR

İlkokul kategorisinde yarışacak öğrenciler “Abdullah’ın Not Defteri”, ortaokul kategorisinde yarışmaya girecekler “Elmadan Bakmak”, Lise kategorisinde yarışmaya girecekler “İnanıyorum Çünkü”, yetişkinler kategorisinde girecekler ise “Delilleriyle İman Esasları” kitaplarından sorumlu olacaklardır.

Çolakoğlu’ndan uyarı: Bordo bulamacı yoksa meyve de yok Çolakoğlu’ndan uyarı: Bordo bulamacı yoksa meyve de yok

İlkokul öğrencileri için sınav tarihi 3 Aralık Pazar günü saat 13.00, ortaokul öğrencileri için 3 Aralık Pazar günü saat 16.00, liseli öğrenciler için 3 Aralık Pazar günü saat 19.00, yetişkinler için sınav tarihi 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

KİTAPLARA ÜCRETSİZ ERİŞEBİLİRSİNİZ

Aşağıda bulunan linke tıklayarak kayıt olabilir, kayıt işlemini bitirdikten sonra yarışmacı girişinden kayıt olduğunuz telefon numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapıp; ücretsiz olarak online okuyabilir, kitabı sesli dinleyebilir, isterseniz kitap satış noktalarından kitabı satın alıp okuyabilirsiniz.

Yarışmaya daha önce kayıt yapanların kayıtları geçerli olup, kendilerine gönderilen mesajdaki linke tıklayarak sayfalarına giriş yapabilirler.  Okul kategorisinde değişiklik olanlar daha önce kayıt oldukları kategorideki yarışmaya katılabilecekleri gibi isterlerse kategorilerini güncelleyerek yeni okuyacakları kitaptan da yarışmaya katılabilirler.

Detaylar İçin: https://aydinlikyarinlara.com/basvuru-ve-katilim-sartlari.html