Karakterim gereği ben düzenli bir hayata adapte olabilen biri değilim. Ta ki rezonans terapisini tanıyana kadar. Hikayem şöyle başladı. Hayatım boyunca diyet listeleri ile boğuştum. Şu saatte bu yapılacak bu saatte bu yapılacak şeklinde... Ama bir düzen içerisinde olmak bana göre değildi. Daha çok anlık yaşamayı seven biriyimdir. Bu yüzden birçok diyetisyen tecrübem oldu. En sonunda rezonans terapisi ile tanıştım. Yapılan bir seans sonrasında bağımlı olduğunuz şeylere karşı isteğiniz gidiyor. Örneğin tatlıya karşı bir bağımlılığınız varsa ona karşı olan düşkünlüğünüz ortadan kalkıyor veya sigaraya karşı bir bağımlılığınız varsa seans sonrasında istek ortadan kalkmış oluyor. Peki bir makine bunları nasıl yapabiliyor?

Rezonans kelimesi birbiri ile aynı olan dalganın eşleşmesi anlamına gelir. Her maddenin enerjisel bir paterni vardır. Bu enerjisel patern tam tersine çevrilip size geri verildiğinde o maddeye karşı olan isteğiniz ortadan kalkmış oluyor. Tabii ki de burada sizin bunu istemenizde çok önemli. Güzel bir sonuç alınabilmesi için vermeniz gereken bir emek lazım. Bana uygulanan seansta sigaranın enerjisel paterni kullanıldı. Seans bittiği andan itibaren sigaraya karşı olan isteğim bitmişti. Yine buna benzer bir şekilde zararlı gıdalara karşı bir uygulama yapıldığında bu gıdalara olan isteğiniz bitmiş oluyor.

Benim için sigarayı bırakmak daha önemliydi. Bu yüzden önce sigara seansını tercih ettim. Ama en yakın zamanda beslenme seansında denemek istiyorum ve denediğimde buradaki izlenimlerimi de sizlerle paylaşacağım.

Hepinize sağlıklı ve mutlu günler dilerim

Ajda Mandalı