Her şey, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi öncesi FETÖ zihniyeti ile hareket edenlere karşı dik bir duruş sergileyerek amansız bir mücadele içine girdiğimiz ilk günle başladı.

Kapaklı Gazetesi olarak adaletten, liyâkatdan uzak bazı bürokrat ve siyasilerin o günden beri hedefi haline geldik. Özellikle 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ardından FETÖ’cülerle girmiş olduğumuz amansız mücadele nedeniyle siyaset içerisindeki ve kamudaki FETÖ artıklarının her geçen gün artan tehdit ve baskılarına maruz kaldık.

Önce işimizle, gücümüzle, ekmeğimizle oynadılar. Reklam verenleri baskı altına alarak bizleri baskı altına alabileceklerini zannettiler…

 Yetmedi

Yargı içerisindeki kripto elemanları üzerinden soruşturmalar açarak ve bizlere üstü kapalı gözdağı vererek susturmaya çalıştılar…

Yetmedi

Sosyal medya hesaplarında FETÖ’cü tayfanın oldukça tecrübeli olduğu bir konu olan sahte (Fake) hesaplar açarak itibar suikastine giriştiler...

Yetmedi

Bizlere O'cu, Bu'cu, Şu'cu dediler ama FETÖ'cü hainlere ses çıkartıp FETÖ'cü diyemediler....

Yetmedi

Kamuda çalışan görevlileri baskı altına alarak Kapaklı Gazetesi’nin etki alanını daraltıp çalışamaz hale getirmeye çalıştılar.

Yine kamuda görev yapan bazı kamu çalışanlarına baskı yaptıkları kulağımıza gelmekte,

Bu durum kamu çalışanlarının program davetlerinde hep unutulmamızdan  ve yaptıkları paylaşımlardan da net bir şekilde anlaşılmaktadır.

Kamu görevlilerimiz şunu iyi bilsin ki;

Bu ülkenin, bu milletin hayrına yapılacak olan her işin Kapaklı Gazetesi olarak destekçisiyiz ve arkasındayız. 

Yalnız; adam kayıranların, hak ve adaletten ayrılanların, asli görevlerini unutup makam ve mevki için siyasetçilere yalakalık yapma peşinde koşanların, FETÖ’cü zihniyette hareket edenlerin ve bu ülkeye ihanet edenlerin karşısındayız ve karşısında olmaya devam edeceğiz.

Üzerinde oturduğunuz o koltuklar sizlere birilerinin lütfu değil, devletin birer emanetidir. Tek derdiniz hizmet olduğu sürece bizler açısından hiçbir sorun yok. Dün o koltuklarda başkaları vardı bugün sizler varsınız, yarın bir başkaları olacak. Bizler ise Kapaklı Gazetesi olarak yine burada olacağız.

Tüm baskılara rağmen Kapaklı Gazetesi olarak ayaktayız ve onurlu mücadelemize devam etmekteyiz. Kim bu FETÖ’cü tayfa ile ortak hareket eder, bu ülkeye bu millete ihanet içerisine düşerse bizim düşmanımızdır. Bu ülkeye hizmet için mücadele edenlerse her zaman olduğu gibi baş tacımızdır.

Sayıları çok az da olsa bu mücadelemizde yanımızda olan tüm dostlarımıza, sevdiklerimize ve bizlere daima en büyük desteği veren Değerli Kapaklı Gazetesi okurlarına Sonsuz Teşekkürler....

Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle…