Köy Enstitüleri 84. kuruluş yıl dönümü kutlandı Köy Enstitüleri 84. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 11 ilçede görev yapan itfaiye ve zabıta personeline Stres, Öfke Yönetimi ve Psikolojik Dayanıklılık konularında eğitimi verildi.

Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezinde görevli Psikolog Meltem Şentürk tarafından verilen eğitimlerde personellere; stres, stres yönetimi, örgüt içi stres, öfke, öfke yönetimi, psikolojik dayanıklılık, psikolojik dayanıklılığı etkileyen faktörler ve psikolojik dayanıklılığı geliştirme stratejileri konularında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme seminerinde zabıta personelinin, eğitim konuları ile ilgili soruları da cevaplandırıldı.

Çalışanların eğitim faaliyetlerine her zaman önem verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışanlarımızın eğitim planlamaları doğrultusunda Süleymanpaşa ilçemizde görevli zabıta personellerimize stres yönetimi konusunda eğitim verildi. Eğitimlerimiz bundan sonra da belirli bir program doğrultusunda 11 ilçemizde de devam edecek." dedi.