Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2000 kişilik iftar programı düzenledi. 

Kapaklı’da bulunan Kömürköylüler Derneği her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programının bu yıl 5.’sini gerçekleştirdi. Dernek tarafında Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kömürköy’de düzenlenen iftar yemeğinde, yüzlerce Kömürköylü birlikte oruç açtı. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Düzenlenen iftar programı Vize kaymakamı Soner Zeybek, Vize CHP İlçe Başkanı Ercan Özalp, Kırklareli Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Çiftçi ve Okay Şeran, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak, Kapaklı Ak Parti İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Kapaklı Chp İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Kapaklı İyi Parti İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Kapaklı Uzunköprü ve Meriçliler Dernek Başkanı Hakan Tunca, Kapaklı Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

‘’HER YIL DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ’’

Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar programında Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek yaptığı konuşmada iftar programına katılanlara teşekkür etti. Özgerçek,”Bu yıl 5.sini düzenlediğimiz iftar programına katılımlarınızdan dolayı öncelikle misafirlerimize, Kömürköylü hemşehrilerime ve dernek yönetimindeki arkadaşlarıma ve bu programın yapılmasında emeği geçen tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Burada yine her yıl olduğu gibi hepimiz buradayız.Bu birlikteliğimizin bozulmaması ve Kömürköy için çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar ekip ve güç işi. Biz dernek olar her yıl güçlenmeye ve daha büyük iftar programları ve sosyal çalışmalar yaparak Kömürköy’ü ve insanını tanıtmaya devam edeceğiz. Bu birliktelik bize güç katacak ve her yıl daha güçlü olacağız.”dedi.