Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe programları kapsamında Hayrabolu ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, sabah erken saatlerde başladığı Hayrabolu mesaisinde ilk olarak, ilçedeki çalışmalar ile ilgili brifing toplantısına katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve TESKİ Hayrabolu Şube Müdürü Alpay Çeviren tarafından Hayrabolu'da devam eden, planlanan üstyapı ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi verildi.

MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Albayrak gerçekleşen toplantıların ardından Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Güral Orta, Lahana Mahalle Muhtarı Birol Bilmez, Hedeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Ali İlhan, Temrezli Mahalle Muhtarı Ayet Koç, Karabürçek Mahalle Muhtarı Hamdi Ercan, Kabahöyük Mahalle Muhtarı Orhan Ataklı ve Tatarlı Mahalle Muhtarı Sefer Karataş ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kadir Albayrak, muhtarların istek ve önerilerini dinledi.

"TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hayrabolu ilçesinden gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Hayrabolu ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Alt ve üstyapı çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Bugün programımız kapsamında kırsal mahallelerimizin muhtarlarıyla bir araya geldik. Kırsal mahallelerimizde yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Halkımıza her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.