Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Adem Çil ve Eşi Dilek Çil Bengü Güreşleri Dolayısıyla Bulunduğu Samsun Vezirköprü İlçesinde Faaliyet Gösteren Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti.

Ziyaretlerine Çağrı FM ziyareti ile başlayan ikili daha sonra bölgede yayın yapan Özlem Gazetesi, Yaşam Gazetesi ve Vatandaş Gazetesi’ni de ziyaret ettiler.

VEZİRKÖPRÜ GÜZEL BİR ŞEHİR

Çağrı FM ziyaretinde Radyo müdürü Kenan Keskin ile sohbet eden imtiyaz sahibimiz Adem Çil Keskin ile bir süre muhabbet etti. Keskin’in Vezirköprü ilçesi ile ilgili düşüncelerini sorması üzerine Vezirköprü’nün güzel bir ilçe olduğunu söyleyen Adem Çil, “ Vezirköprü doğasıyla, sıcak kanlı insanlarıyla gerçekten güzel bir şehir, Sosyal alanlarla donatıldığında daha güzel bir şehir olacaktır. Bu konuda vatandaşlar taleplerini siyasilere ileterek taleplerini dile getirmeliler” dedi.

Gurbette yaşayan Vezirköprülü Hemşerilerini Vezirköprü’nün tanıtımı için katkıda bulunmaya davet eden ÇİL, “Gurbete giden hemşerilerimiz gittikten sonra ilçemizi unutmasınlar. Gerçekten gurbette yaşayan siyasi ve ticari alanlarda başarıya ulaşmış insanlarımız var. Bunları Vezirköprü ilçemize destek olmaya davet ediyorum” dedi.

YEREL GAZETELERDE ZİYARET EDİLDİ

Çağrı FM ziyareti sonrası ilçede yayın yapan yerel gazeteler ziyaret edilirken, Özlem Gazetesi yetkilisi Hayati Ağça, Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Suat Pala, Vatandaş Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Göktan Tek’er ile ilçede yerel basının durumu ve sorunları hakkında bilgiler alındı.