Kapaklı Gazetesi - Koronavirüs Salgın Denetimleri Toplantısı, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın başkanlığında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İlçe Belediye Başkanları ve İl Sağlık Müdürü’nün katılımıyla Valilik YİKOB Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Sayıları incelediğimizde, hangi ilçelerde olduğunu incelediğimizde hakikaten dikkat etmemiz ve özellikle o bölgelerde de daha fazla gayret etmemiz gerektiğini hep birlikte görüyoruz. Kesintisiz için sitemize davetlisiniz. Sağlık meselesi sadece Valiliğin, Kaymakamlığın, Belediyelerin meselesi değil; ciddi anlamda hepimizin meselesidir. Ciddi anlamda bunun üzerinde durmamız, tedbirleri hep birlikte hem almamız hem de uygulamamız gerekiyor. “ ifadelerini kullandı.

DENETİMLER ARTTIRILACAK

Ardından Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin pandemi sunumu gerçekleştirdi. Toplantıda bugüne kadar yürütülen denetim faaliyetlerinin ötesinde yeni bir yaklaşım sergilenmesi kararı alındı. Toplu taşıma araçları, ticari taksiler, pazar yerleri, cadde, bulvar ve sokaklarda denetimler artırılarak ve daha fazla personelle denetimde bulunularak denetimlerde yeni bir sürece girilmesi kararı alındı.