Kapaklı Gazetesi - İçişleri Bakanlığı, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla bir süre önce "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesini hayata geçirdi. Sitemizden pinbahis giriş adresine ulaşabilirsiniz. Projenin tanıtımı ve yaygınlaşması amacıyla Tekirdağ’da bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde kadınlara bilgilendirme broşürleri ve kırmızı gül dağıttı.

‘’EN ÇABUK FARK EDEN ANNELERDİR’’

Annelerin uyuşturucu ile mücadelede büyük bir etken olduğunu belirten Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Biz burada bir proje yürütüyoruz. Projemizin ismi En İyi Narkotik Polisi Annedir. Anneler çocuklarını daha iyi tanırlar. Kız olsun erkek olsun. Çocuklarındaki değişiklikleri en çabuk en iyi fark edecek olanlarda annelerdir. Onun içinde siz annelere ihtiyacımız var" dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve çok sayıda narkotik şubesinden polis ekipleri eşlik etti.