Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından hazırlanan proje, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Teknik Destek almaya hak kazandı.

Başarılı proje ile ilgili Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir uygulama sözleşmesi imzaladı. “UMKE ile Afetlere Hazırlık” adlı projemiz kapsamında; 4x4 araçlar ile paletli araçları kullanmaları gereken UMKE çalışanlarının araç kullanım beceri ve yetkinliklerinin artırılarak afet durumunda üzerlerine düşen görevleri zamanında ve kazasız tamamlayabilmeleri için kendilerine teknik, teorik ,görsel, uygulamalı defansif sürüş ve 4x4 offroad eğitimi almaları hedefleniyor.

36 SAAT EĞİTİM VERİLECEK

Toplam 36 saat süren eğitimin iki gruba 6 gün boyunca verilmesi planlanıyor. Düzenlenen imza töreninde konuşan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir,’’Eğitimimizin Müdürlüğümüz ve Halkımız için hayırlı olmasını temenni eder, desteklerinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansına teşekkürlerini iletirim.’’ dedi.