Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, eğitim faaliyetlerindeki kaliteyi artırtmak amacıyla öğretmenlerden oluşan bir eğitim heyeti kurdu.

Heyet ile gerçekleştirilen ilk toplantıda, güz dönemi eğitim faaliyetleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Ayrıca toplantıda Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığı, ilçelerdeki seminerlerin de öğretmenler tarafından verilmesini kararlaştırdı. Tertip edilen eğitim heyeti güz dönemi 1. Etap toplantısına Türkiye Kamu- Sen İl Temsilcisi Kamuran Varma, TÜRKAV İL Başkanı Fatih Soytürk, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, İlçe Eğitim ve Ortaöğretim Birim Başkanları katıldı.

‘’TÜRK GENÇLİĞİ KARARLI VE AZİMLİDİR’’

Toplantı ile ilgili konuşan Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, "Ülkücü Türk Gençliği, hiç olmadığı kadar kararlı ve azimlidir. Milli ve manevi hassasiyetleri ön planda, eğitimin öneminin bilincinde ve şuurunda olan duruş sahibi vatansever evlatlar yetiştirmeyi kendimize şiar edindik. Allah bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin, yâr ve yardımcımız olsun" dedi.