Kapaklı Gazetesi - Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından veda yemeği düzenlendi.

 Tekirdağ da görev yapmaktayken 8 Ağustos 2019 tarihinde resmi gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz ve Şahin Aslan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın onuruna Valilik tarafından veda yemeği verildi. Düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Dr. Abdullah Kalkan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldı. 

‘’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Polis evinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından tayini çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Vali Yıldırım tarafından başarı belgesi takdim etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından program sona erdi.