Kapaklı Gazetesi - Kamuya açık alanları düzenli olarak dezenfekte eden ve ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 testleri pozitif olup evlerinde karantinaya alınan vatandaşlara gıda ve hijyenik destek paketi yardımı hizmetini hayata geçiriyor. En çok kazandıran hemen.

Bu kapsamda Tekirdağ ili genelinde evlerinde karantinaya alınan vatandaşlara gıda ve hijyenik destek paketlerinin yer aldığı yardım kolileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım görevlileri tarafından adreslerine götürülerek teslim edilecek.

TALEPTE BULUNMAK İÇİN ALO 153

Gıda ve hijyen destek paketi yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezini arayarak ya da e-Devlet üzerinden HES kodları, TC kimlik numaraları ve iletişim bilgileri ile birlikte ön kayıtlarını yaptırarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

"BU SÜRECİ KURALLARA UYARAK ATLATACAĞIZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm dünya gibi Türkiye'nin de Kovid-19 salgını nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için önemli projeleri hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Kovid-19 tanısı konulan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu süreci hep birlikte, kurallara uyarak atlatacağımıza inanıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Tüm vatandaşlarıma sağlıklı günler diliyorum" dedi.