Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinde "Beşevler'de Beş Yazar Söyleşi İmza Günü" etkinliğine imza attı. Etkinlikte Asim Yavuz, Hayri Varol, Nurcan Balıbey ve Ümit Başyazgan okurları için kitaplarını imzalayarak söyleşi gerçekleştirdi.

Tekirdağ, Libya’dan gelen çöl tozu etkisinde kaldı Tekirdağ, Libya’dan gelen çöl tozu etkisinde kaldı

Tarihi Beşevler'de gerçekleşen etkinliğe kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Okurlarının sorularını yanıtlayan Asim Yavuz, Hayri Varol, Nurcan Balıbey ve Ümit Başyazgan, etkinlikte okurları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

“DEĞERLİ YAZARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Beşevler'de Beş Yazar Söyleşi İmza Günü ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Edebiyat, kültürel hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Vatan ve Hürriyet Şairimiz Namık Kemal'i edebiyat ve fikir dünyamıza kazandıran güzel Tekirdağ'ımızda edebiyat geleneğinin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Kaleme aldıkları eserlerle edebiyat ve kültür dünyamıza renk katan Tekirdağlı yazarlarımızla gurur duyuyoruz. Değerli yazarlarımıza böylesine değerli eserleri bizlerle buluşturdukları için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor ve tüm katılımcılara sağlıklı, mutlu ve bol kitaplı günler diliyorum." dedi.