Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan ve Kasım Ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarında, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları tamamlandı. Birbirinden zevkli videolarını izlememk için sitemize buyurun.

Çalışmalar kapsamında ayrıca Isıl işlem görerek asfalt zemine yapıştırılan Readymark çift kompenantlı termoplastik boya esaslı yatay sembol çalışması çerçevesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Logosu da yollara ısıl işlem metodu ile yapıştırıldı.

"TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİ İLE YOLLARDA ÇALIŞIYOR"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yollarda çalışmalara devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şehir Hastanesi bağlantı yollarımızı 5.7 Milyon TL'lik bir yatırım ile kısa süre önce tamamlamıştık. Tamamlanan yolların yol çizgi çalışmalarını da ekiplerimiz kısa sürede tamamladı. Çalışmalarımız bundan sonra da belirli bir program dahilinde evam edecek" dedi.