Kapaklı Gazetesi - Türkiye Samsun Dernekler Federasyonu Trakya Bölge Başkanı ve Saray Samsunlular Derneği Başkanı Ayhan Uysal, federasyon yönetimi ile Samsunlu hemşehrilerini düzenlediği kahvaltı programında bir araya getirdi.

Saray Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltı programına Türkiye Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Samsunlu iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Programda konuşan Türkiye Samsun Dernekler Federasyonu Trakya Bölge Başkanı ve Saray Samsunlular Derneği Başkanı Ayhan Uysal, Federasyon Başkanı Yıldıray Baş’a katılımlarından dolayı teşekkür etti. Samsunluların bölgede önemli bir nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Uysal, “Bölgemizde çok fazla hemşehrimiz bulunuyor. Bugün bir arada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

“SİYASETTE OLMALIYIZ”

Programın bir diğer konuşmacısı Türkiye Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş oldu. SADEF olarak tüm partilere ve STK’lara eşit bir yakınlıkta olduklarını söyleyen Baş, “Samsunlular olarak artık siyasette olmamız gerekiyor. Her partiye aynı yakınlıkta olacağız ama siyasette olmalıyız. Önümüzde 2023-2024’te seçimler var. Hemşehrilerimizin bulundukları adreslerde siyasete atılmasını, siyasette yer almasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Akabinde siyasi parti temsilcileri, Samsunlu STK başkanları ve diğer katılımcılar da söz alarak selamlama konuşması gerçekleştirdi. Programın sonunda SADEF Trakya Bölge Başkanı Ayhan Uysal tarafından SADEF Başkanı Yıldıray Baş’a plaket takdim edildi.

Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından noktalandı.