Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Tarafından Eğitim Gören Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi.

Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu karşısında düzenlenen kermese İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, belediye başkanı İrfan Mandalı, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Belediye Başkan yardımcısı Adem Sekmen ve davetliler katıldı.

MİLLİ, MANEVİ DEĞERLERE SAHİP GENÇLİĞE İHTİYAÇ VAR
Kermeste konuşma yapan ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kermesin açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, “ Ülkemizin milli, manevi değerlere sahip bir gençliğe ihtiyacı var. Bu ihtiyacı gidermek adına kurulan hizmetlerden bir tanesi de Camlıca öğrenci yurdumuz. Bu yurdun ihtiyaçlarının giderilmesi için zaman zaman böyle kermeslere ihtiyaç duyuluyor. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bereketli bir kermes diliyorum” dedi.

3. YURDUMUZU KAPAKLIMIZA KAZANDIRACAĞIZ
Belediye başkanı İrfan Mandalı ise konuşmasında yurdun eski belediye binasının bulunduğu alanı kermes için talep etmesine rağmen, esnafların tepkisi dolayısıyla bu taleplerine olumlu karşılık veremediklerini söylerken,” Burası ilk açıldığında erkek öğrenci yurduydu. Geçtiğimiz aylarda da kız öğrencilerimiz için bir kız öğrenci yurdu açıldı. Şimdi ise Bahçelievler bölgesinde bir çalışma var. Bizlerde yurdumuzla koordineli çalışarak 3. Yurdumuzu Kapaklımıza kazandırmış olacağız“ ifadelerini kullandı.

DUALARLA AÇILDI
Kermes ilçe müftüsü İsa Aktaş eşliğinde dualar edilmesinin ardından ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve belediye başkanı İrfan Mandalı tarafından açılış kurdelesi kesilerek kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Bayanların özveriyle hazırladıkları el işleri süs eşyaları, mahalli yemekler, tatlı ve pastaların ikram edildiği kermes 1-2 hafta halka açık olacak.

DSCF3975