Özel Optimed Hastanesi, Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Başhemşire Sevda Sümbül, İşletme Direktör Yardımcısı Elçin Süleymanoğlu ve Kurumsal İletişim Nuran Başyurt ile birlikte Pilaslı ailesi hastanede misafir edildi.

DOĞDUĞU HASTANEYİ GEZME İMKANI BULDU

Optimed Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nevzat Koç yönetiminde dünyaya gelen ilk bebek Güven Arda Pilaslı, Optimed Hastanesi’nin 11. yılına özel olarak hastanede ağırlandı. Kendisi ve ailesi için çeşitli hediyeler eşliğinde hastane gezdirilen Arda Pilaslı, doğduğu hastaneyi yeniden dolaşma imkanı buldu. Anne Ayşe Pilaslı’ya da doğum yaptığı hastanenin o günden bu güne değişimini göstermek adına Kadın Doğum Ünitesi Ebe Seher Elibol tarafından ufak bir tur düzenlendi.

‘’SAĞLIĞIN BİZLERLE GÜVENDE’’

Etkinlik boyunca, Güven ile yapılan sohbetler Başhemşire, Başhekim ve İşletme Direktör Yardımcısının duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Pilaslı ailesini hastanelerinde misafir etmekten onur duyduklarını dile getiren Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, “Sen doğdun ve şimdi delikanlı oldun, seninle bugün burada buluşuyorsak bir kez daha gururlu hissetmemize sebep oldu, kurduğumuz hastanenin bebeğini delikanlı olarak ağırlayacak kadar büyüyerek yol almak bizim için gurur verici. Senin ise hayat boyu sağlığın bizlerle güvende. Umarız hiçbir sağlık problemin olmaz, sadece hayatını daha konforlu yaşayabilmen için önlemler almak adına kontrollerini sağlar ve belki de ilerde sporla uğraştığında sağlığın için yine yanında oluruz. Sen Optimed Ailesinin bir parçasısın, biz olduğumuz sürece de bu böyle devam edecek.’’ dedi.

Pilaslı ailesi, tüm yönetime teşekkür ettiklerini, onlar içinde bu hastanenin ve Doktor Nevzat Bey’in yerinin başka olduğunu dile getirdiler. Daha sonra hastaneyi gezen aile sağlıklı bir ömür temennisi ile uğurlandılar.