Kapaklı Gazetesi - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, ‘’Gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.’’ dedi. Bahis siteleri arasında ismini duyuran sitesi girişi.

Gazetecilerin toplumun sözcüsü olduğunu belirten Kaymakam Hamitoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basın, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur.

Halkı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.

Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktarmasının yanı sıra, etkin çözüm önerileriyle toplumsal yapı ve kurumların daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına katkıda bulunan basın mensuplarımızın nezaket çerçevesindeki yorum, fikir ve önerilerinin olumlu karşılanacağı şüphesizdir.

Bu kapsamda tarafsız, ilkeli ve sorumluluk bilinciyle, fedakarca çalışan kıymetli basın mensuplarının ve gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatları boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.’’