Kapaklı Gazetesi - Karaağaç’ta faaliyet gösteren Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl 5.’sini düzenlediği Geleneksel Kaz Gecesi ile dernek üyelerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Geleneksel Kaz Gecesi, Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleşti. Gerçekleşen 5. Geleneksel Kaz Gecesine yüzlerce Gülyüzü Köylü vatandaş katıldı. Etkinlikte açılış konuşması Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demir tarafından yapıldı.

‘‘HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM’’

Konuşmasına geleneksel kaz gecesine katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini sunarak başlayan Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demir; ‘Bugün burada 5.’sini düzenlediğimiz geleneksel kaz gecemize katılan, katılamayan, destek veren tüm hemşerilerimize, siyasetçilerimize derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

‘‘DAHA GÜZEL ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ’’

Kaz gecesi etkinliğine Dernek Üyelerinin yoğun talep gösterdiklerinin altını çizen Bülent Demir; ‘İnşallah önümüzdeki zamanlarda hem kaz gecesi geleneğimizi sürdürecek, hem de farklı etkinliklerle üyelerimizi bir araya getirmeye devam edeceğiz. Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak amacımız tabela derneği olmak değil, gerçekten aktif ve sosyal bir dernek olmaktır’ diye konuştu.

YEMEK İKRAMI YAPILDI

Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demir, konuşmasının sonunda bir kez daha Dernek üyelerine teşekkür ederek, yeni yıllarını kutladı. Bülent Demir’in konuşmasının ardından programa katılanlara Kars’a özgü yemeklerin yer aldığı menü ikram edildi. Enfes Kars kazının yanı sıra programa katılan üyelere yine Kars’a özgü kete, peynir ve turşu ikramında bulunuldu. Programın devamında sanatçı Seda Kabasakal seslendirdiği türkülerle önce dinleyicileri duygulandırırken, ardından orkestra eşliğinde söylediği halaylarla programa katılanları adeta coşturdu. Sanatçı Seda Kabasakal’ın yanı sıra davul zurna ekibi de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.