Kapaklı Gazetesi - Karlı Mahallesi Muhtarlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Hasat ve Dayanışma Şenliği’nin bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirildi.

“BEREKETLİ BR HASAT MEVSİMİ GEÇİRDİK”

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal marşımızın okunması ile devam eden şölenin açılış konuşmasını Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aydın, bereketli bir hasat mevsimi geçirdiklerini söyleyerek, şölene katılanlara iyi eğlenceler diledi.

Muhtar Aydın’ın konuşmasının ardından Kemal Avcı konseri ile devam eden şölen, çeşitli yarışmalar ile son buldu.

BAŞKAN ALBAYRAK 2 MÜJDE VERDİ

Şölene katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahallelilere iki de müjde verdi.  Kültür gezileri kapsamında mahalleliye Eskişehir gezisi sözü veren başkan Albayrak, önümüzdeki günlerde de mahallede gece sineması yapacaklarını kaydetti.

MAHALLELİLER ŞÖLENE İLGİ GÖSTERDİ

Karlı Mahallesi Çamlık Alanı’ndan düzenlenen şölene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kemal Kenar, Kapaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile sayıda vatandaş katıldı.