Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büğyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların ortak kullanımında olan parklar, camiler, marketler, ATM'ler, otobüs durakları, kaldırımlar vb. gibi alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürürken, özel solüsyon yüklü araçlarla cadde ve sokaklarda da yıkama ve dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyor. Hemen canlı.

''MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK''

11 ilçede dezenfeksiyon çalışmalarına devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını herşeyin önünde tutuyoruz. Başladığı tarihten bu yana COVİD-19 salgını ile etkin bir mücadele sürdürüyoruz. 11 ilçemizde dezenfeksiyon işlemlerimiz sürüyor. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışmalarını gerçekleştiriyor. Salgın sona erene kadar mücadelemiz devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum" dedi.  

''ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ''

Çalışmalarla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ileten CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’Tekirdağ Büyükşehir tarafından Kapaklıda yol, kaldırım, çöp konteyneri ve duraklarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları her hafta sonu titizlikle yürütülmektedir. Özelikle hafta sonu kısıtlamaların olduğu saatlerde sokakta hiç kimsenin olmadığı saatlerde gerçekleşen dezenfekte ve ilaçlama işlemlerinin Büyükşehir Belediyesinin reklam için değil gerçekten hizmet için çalıştığını bir kez daha görmüş olduk. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve gece boyu titizlikle çalışan tüm ekibine şükranlarımızı sunarız.’’ dedi.