Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan genç avukatlar için tören düzenlendi. Hızlı ve güenilir sitemiiçin sayfamızdaki siteleri incele.

Yapılan tören, pandemi nedeniyle sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun olarak yapıldı. Törende Tekirdağ Baro Başkanı Sedat Tekneci ve yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları katıldı.

TAVSİYELERDE BULUNDU

Tekirdağ Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 6 stajyer avukat cübbelerini giydi ve yemin ederek, mesleğe ilk adımlarını attı. Düzenlenen törende genç avukat adaylarına başarı dileğinde bulunan Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci; “Sevgili meslektaşlarım, meslek kurallarına tamamen uyarak hareket etsinler. Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlı olmalarını istiyorum. Her meslektaşımızın farklı dünya görüşü olabilir. Hangi dünya görüşünde olursa olsun sadece para kazanmak için değil, toplumun onlara verdiklerini, onların da topluma geri vermelerini istiyorum” diye konuştu.

RUHSATLARINI ALDILAR

Konuşmaların ardından ruhsatlarını alan stajyer avukatlar duygu ve düşüncelerini aktaran konuşmalarını yaptılar. Ruhsat törenine aileler de katılım gösterirken, genç avukatları mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Ruhsat töreni sonrasında genç avukatlar bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.