Kapaklı Gazetesi - Meslektaşlarının Polis Haftası’nı tebrik eden Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Türk Polis Teşkilatı’nın da 176. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Şehit düşen polisleri de mesajında yad eden Müdür Erduğan, şu sözlere yer verdi: “Ülkemizin bekası ve bütünlüğü için kuruluşundan bugüne kadar huzur ve güvenliği sağlamak, vatandaşlarımızın can, mal ve namusunu korumak vazifesiyle 7/24 görev yapan, geçmişi şan ve şerefle dolu Teşkilatımızın 176. Yılını Kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzur ve güvenliği uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına layık olmanın çabası içerisinde, vatandaşlarımızdan aldığımız destekle ilimizde huzur ve güvenin temini için hep birlikte görev ve sorumluluklarımız doğrultusunda çalışmaktayız ve bu uğurda azimle yolumuza devam edeceğiz.

Teşkilatımızın Kuruluşunun 176. yılını kutlar, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmetle ve şükranla, kahraman gazilerimizi ve emeklilerimizi minnetle anar;

Halen görevi başında özveri ile çalışan kahraman mesai arkadaşlarıma ve en büyük destekçileri olan fedakar ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.”