Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Azerbaycan’da okullar arası iş birliği protokolü imzaladı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu, okullar arası ikili iş birliği dolayısıyla gittiği Azerbaycan‘da Milli Eğitim Bakanlığını ziyaret ederek Azerbaycan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İdris İsayev ile görüştü. Mesleki eğitim biriminden de sorumluların katıldığı toplantıda, Bakan Yardımcısı İsayev: “Yapılacak çalışmaların sonuçlarının öncelikle her iki ülkeye özellikle de okullarımız ve öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇOSB heyeti daha sonra Bakü Neft Üniversitesini ziyaret etti. Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mustafa Babanlı tarafından karşılanan heyet, üniversite konusunda bilgi aldıktan sonra okullar arası iş birliği protokolünü imzaladı. Azerbaycan Petrol ve Sanayi Üniversitesi’ne bağlı Meslek Liseleri ile İş birliği Protokolü imza töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, protokoller çerçevesinde okulların bilgi ve birikim paylaşımlarında bulunacaklarını söyledi.

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Fatih Elay ve Ekrem Toptal, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ahmet Temiroğlu, Saim Buyruk ve Şükrü Gündüz ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’dan oluşan, ÇOSB heyeti ziyaretler kapsamında Bakü’de bulunan ‘Türk Şehitliği’ni de ziyaret ederek yurda döndü.