Kapaklı Gazetesi -  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclisi, Konferans Salonunda Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda oda kayıt ücretleri ve fırıncılardan gelen talep üzerine ekmek, simit, poğaça ve açma fiyatları görüşüldü.

ODA KAYIT ÜCRETLERİ VE EKMEK, SİMİT, POĞOÇA ÜCRETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Temmuz ayı meclisi toplantısında yoklama ve açılışın ardından Haziran ayı gelir gider bütçe izleme raporları ve mizanının ibra edilmesi maddesi oy çokluğu ile ibra edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan üye yeni kayıt ücretlerinin taban ve tavan fiyatlarının belirlenmesi maddesi görüşüldü. 1 Temmuz 2022 tarihi ile yürürlüğe giren ve artan asgari ücret nedeniyle yasalar gereği Oda yeni kayıt ücretleri de yeniden belirlendi. Fırıncı esnaflardan gelen talepler doğrultusunda gündemin 4 ve 5. maddesinde yer alan ekmek, simit, poğaça ve açma fiyatları için gelen yeni talepler görüşüldü. 

Vali Soytürk, Jandarmalar, Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftar yaptı Vali Soytürk, Jandarmalar, Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftar yaptı

Gündemin tüm maddelerinin görüşülmesinin ardından gerçekleşen dilek ve temenniler ile meclis son buldu.