Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısını Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 2021 yılı kesin mizan, gelir ve gider tablosu ve bilanço görüşülürken, 2021 yılı gelir bütçesinin yüzde 161,70, gider bütçesinin yüzde 87,20 oranında gerçekleştiği kaydedildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda 2021 yılı Aralık ayı gelir gider, bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşülürken, rapor oy birliği ile kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise 2021 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilançosu görüşüldü. 2021 yılı gelir bütçesinin yüzde 161,70, gider bütçesinin yüzde 87,20 oranında gerçekleştiği görüldü. Meclis üyeleri tarafından değerlendirilen 2021 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilançonun ibra edilmesine oybirliği ile karar verildi.

Toplantının bir diğer maddesinde 2022-2025 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik planı sunuldu. Kalite Sistem Yöneticisi Asude Çelen koordinasyonunda, 3 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan ve yayınlanma aşamasına gelen 2022-2025 Stratejik plan hakkında, Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel tarafından Meclis üyelerine bilgi verildi. Yapılan bilgilendirmede, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının 2022 - 2025 yıllarına ait stratejik planı “yeni nesil uygulamaları hayata geçirmek”, “güçlü üye ilişkileri kurmak” ve “projeleri ile bölgede öncü olmak” olarak belirlenen 3 amaç altında 12 hedef ve 45 faaliyet içermektedir.” denildi.

BURS YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI

Çerkezköy TSO Meclis üyeleri tarafından görüşülen ve gündem maddeleri arasında yer alan Oda İç Yönergesi ile Karşılıksız Burs İç Yönergesinde değişen mevzuatlarla ilgili olarak yeni düzenlemeler yapılması maddesi oy birliği ile kabul edildi. Basına kapalı şekilde gerçekleştirilen toplantı dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.