Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve meclis üyeleri yer aldı. Mart ayı meclis toplantısında, beş yıldır görev yapan tüm meclis üyelerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak teşekkür plaketi takdim etti.

''KARARLARIMIZIN %90'INI OY BİRLİĞİ İLE ALDIK''

Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, “5 yıldır Tekirdağ için birlikte görev yapıyoruz. Kentimiz için aldığımız kararların yaklaşık yüzde 90’ını oybirliği ile aldık. Tekirdağ’ımıza hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum,” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da Tekirdağ’a hizmet noktasında emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen törende, beş yıl boyunca görev yapmı olan Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerine Başkan Kadir Albayrak, teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen son meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.