Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ genelinde salgınla mücadele çalışmalarını titizlikle yürüten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği alanlarda dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi.

İl genelinde çalışmalarını sürdüren ekipler, dezenfeksiyon uygulamalarının yanı sıra şehir estetiğini güçlendirmek için kentin muhtelif yerlerinde çiçek ekimi de yapıyor. Tek form ile olabilirsiniz. Ekipler tarafından ayrıca parklarda, meydanlarda, refüjlerde, mezarlıklarda ve mesire yerlerinde uzayan çimler biçiliyor, yeşil alanlar yaban otlarından arındırılıyor, çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor.

"HASTALIKTAN KURTULMANIN TEK YOLU KURALLARA UYMAKTAN GEÇİYOR"

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgına karşı çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Tüm dünyayı olumsuz anlamda etkileyen bu hastalıkla mücadelede herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Ekiplerimiz salgının başından bu yana, sürekli olarak il genelinde denetim ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu salgından korunmanın yolu sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Tüm vatandaşlarımızdan, alınan tedbir kararlarına hassasiyetle uymalarını rica ediyor, herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum" dedi.