Kapaklı Gazetesi - BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, 23 Mart 2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile şube kurulması ve Tekirdağ Şubesine bağlanması kararlaştırılan Kırklareli’nde ilk olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i ziyaret etti.

Karakaya, Vali Bilgin’e Kırklareli’nde açılacak şube ve kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı ve kurumun prestij eserlerinden “Salık Veren Muhibbân” adlı eserini takdim etti. Kırklareli Valisi Bilgin de, Basın İlan Kurumu’nun Kırklareli’nde şube açacak olmasından ve gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel basında standartların yükseltilmesinin önemine vurgu yaptı.

REKTÖR VE BELEDİYE BAŞKANI’NI ZİYARET ETTİ

Valilik ziyaretinin ardından Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ve Kırklareli Belediyesi Başkan Vekili Belediye Başkan Yardımcısı Arda Kolcular’ı makamlarında ziyaret ederek bilgiler veren BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, Kırklareli il merkezi ve ilçelerinde resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz gazetelerin sahip ve temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.

İSTİŞARELERDE BULUNDU

Kırklareli İl Özel İdaresi Fuar Salonu’nda düzenlenen Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran ile BİK Tekirdağ Şube Personeli Ozan Mevlüt Çubuk’un da katıldığı toplantıda gazete sahip ve temsilcilerine genel ve teknik bilgiler verildi. Toplantının ardından İl Özel İdaresi bahçesinde gazetecilerle bir araya gelinerek sürece ilişkin istişarelerde bulunuldu.