Kapaklı Gazetesi - BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, Kırklareli’nin Babaeski ilçesinden başlayarak Lüleburgaz ilçesinde sona erdirdiği 2 gün süren ziyaretlerde gazete imtiyaz sahibi ve çalışanları ile bir araya geldi, görüş alışverişinde bulundu. En iyi için gel sayfamızı ziyaret et.

BABAESKİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Babaeski ilçesinde yayın yapan Babaeski Söz ve Babaeski Gündem gazetelerinin ziyareti ve gazete çalışanlarıyla yapılan genel değerlendirmenin ardından ilçedeki reklam yayınlama hakkını haiz Trakya Gelişim gazetesini de ziyaret eden BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, son olarak Babaeski Belediyesine giderek Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın-Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileriyle görüştü.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETTE BULUNDU

Babaeski ilçe ziyaretinin ardından Kırklareli il merkezine geçen BİK Tekirdağ Müdürü Karakaya, 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu aracılığıyla Kırklareli ilinde ilk resmi ilanı veren kurum olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersoy Canbek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karakaya, ziyaretin ardından Trakya’da Yeşilyurt, Kırklareli Alternatif, Sınırkent ve Kırklareli gazetelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürlüğü’nün Kırklareli’ndeki ilk gün ziyareti Demirköy ilçesindeki Demirköy İğneada gazetesi ziyaretiyle sona erdi.

VİZE KAYMAKAMI TUNCER İLE BİR ARAYA GELDİ

İkinci gün programına Vize ilçesiyle başlayan BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, Vize Haber Gazetesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’i makamında ziyaret etti. Vize ilçesinden sonra Pınarhisar ilçesine geçen Karakaya, burada da Pınarhisar Gazetesine ziyarette bulundu.

Kırklareli il merkezi ve ilçelerindeki gazetelere gerçekleştirilen ziyaretlerin ikinci ve son gününde Lüleburgaz ilçesine geçen BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, burada da sırasıyla Görünüm, Hürfikir ve Trakya Takip gazetelerinin imtiyaz sahibi çalışanları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

KİTAP SETLERİ HEDİYE ETTİ

Ziyaretlerde gazetelere kurumumuz prestij yayınlarından olan ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın talimatıyla bastırılan Dr. Mehmet Gedizli’ye ait “Söyleyebilmek, Okuyabilmek, Yazabilmek, Türkçede Karşıt Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçede Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçenin Fiiller Sözlüğü, Türkçede Öbek İsimler Sözlüğü, Türkçenin İsimler Sözlüğü” isimli kitap setleri hediye edildi.