Halkın her türlü ihtiyacına cevap vermek adına sosyal belediyecilik anlayışıyla uygulanan hasta nakil hizmetinde hastalar evlerinden alınarak bölgedeki İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çerkezköy ve Çorlu’da ki hastanelere ücretsiz şekilde götürülerek hastalıklarının her aşamasında yanlarında olunuyor. 2 hasta nakil aracı ile hizmet veren servis hakkında 0282 613 12 50’den bilgi alınabiliyor.

‘’NAKİL EKİBİMİZ 7/24 GÖREVE HAZIR’’

Yatağa bağlı hastalar için sedye ve hastaların ihtiyaçlarına göre donatılan araçlarla hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri hastaların kayıtlarına göre 7/24 göreve hazır haldeler. Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmak adına 2000 yılında başladığımız hasta nakil hizmeti ile ilçemizde yaşayan hasta vatandaşlarımızı ilgili sağlık kuruluşlarına naklediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde huzurla yaşamaları için oluşturduğumuz hasta nakil hizmeti ekibimiz 2 hasta nakil aracıyla 7/24 göreve hazır. ”dedi.

Hasta nakil hizmetinden memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a sağladığı hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.