Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mesaisine ilçemizdeki Erbay Caddesi ve Pınar Bulvarını ziyaret ederek başladı. Sorunsuz oynamak için yapıp işlemlerine başlayabilirsiniz.

Akabinde Çorlu, Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi, Saray Vize ve İstanbul Caddeleri, Muratlı İlçesi 100. Yıl Caddesi ile Süleymanpaşa ilçesi Cumhuriyet Meydanı ve Köprübaşı Mevkii’nde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, yetkililerden bilgi aldı.

“TESKİ EKİPLERİMİZ ANİ MÜDAHALE İÇİN HAZIR BULUNMAKTA”

İlçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Her türlü olumsuz koşullarda TESKİ, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ekipmanları ile birlikte herhangi bir olumsuzlukta ani müdahale için hazır bulunmaktadırlar. İlimizde yaşanan yoğun yağış sonrasında en çok yağış alan Çorlu ilçemizi ziyaret ederek TESKİ Çorlu Şube Müdürümüz Atila Saraç ile birlikte ilçemizin tüm bölgelerinde incelemelerde bulunduk. İlçemizde yağıştan etkilenen bölgelerin değerlendirmesini yaparak ve gerçekleştireceğimiz tüm çalışmaların noktalarını belirleyerek ilçemiz adına ileriye dönük bir planlama sağlamış olduk. Bu gece mesaimizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar ve çalışmalarında başarılar dilerim. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz.” dedi.