Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçe programı kapsamında ilk olarak Kutlugün ve Şalgamlı mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerinin talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde yapım çalışmalarına devam edilen Yeraltı Katlı Otoparkı ile Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Her iki projede gelinen son durumla ilgili olarak yüklenici firmaların yetkililerinden bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, projelerin Tekirdağ’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

“DAHA YAŞANILABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Hayrabolu ilçe programı sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hayrabolu’da da proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Hayrabolu’da önemli hizmetlere imza attık. Bugün ilçemize gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz güven ve destek bizleri çok mutlu etti. Katlı Yeraltı Otoparkı ve Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesis projelerimiz Hayrabolu ilçemize değer katacak. Bu projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.