Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşların sosyalleşme ihtiyacını göz önüne alarak Süleymanpaşa ilçesi Sahil Dolgu Alanında bulunan anfi tiyatroda sosyal mesafe kurallarını gözeten yeni bir düzenlemeye geçiyor.

Buna göre tiyatroda bulunan izleyici koltukları aralarında 1,5 metre olacak şekilde yeniden tasarlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma tamamlandığında vatandaşlar kültür-sanat etkinlikleri ile yeniden buluşma imkânına kavuşacaklar.

‘’BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ’’

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin koronavirüs ile etkin bir mücadele yürüttüğünü belirterek, ‘’Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durmasını sağlamak amacıyla tüm kültür-sanat etkinliklerimizi ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere ertelemiştik. Şimdi bir ilke imza atarak Süleymanpaşa’daki anfi tiyatromuzu sosyal mesafeye uygun hale getireceğiz ve kültür-sanat etkinliklerimizi yeniden hayata geçireceğiz.’’ dedi.