Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak S.S 1 nolu Tekirdağ Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Düğün Salonunda Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve diğer protokol üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda kooperatif üyelerine bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa'da şoförler ile birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve başkan Ali Rıza Eti'ye teşekkür etti.

Albayrak, "Bizim her zaman burada olduğu gibi diğer yerlerde de birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Etrafımız dostumuz olmayan ülkelerle dolu, nelerle uğraşıyoruz, şunu herkes bilsin, Türkün Türk'ten başka dostu yoktur. Gerekirse 81 milyon şehit veririz ama bu ülkenin bir çakıl taşını bile vermeyiz. "dedi. Şoförlerin de her zaman yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Albayrak Büyükşehir Belediyesini kurarken birçok zorlukla karşılaştıklarını, bu zorlukları kısa sürede aştıklarını söyledi. Albayrak, "1 Milyon 55 bin 412 nüfuslu Tekirdağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." İfadelerini kullandı.