Kapaklı Gazetesi - 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Emekçilerin saygı duyulması gereken insanlar olduğunu vurgulayan Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’1 Mayıs, emeğin, emekçinin, alın terinin, yardımlaşma ve dayanışmanın günüdür. Özveriyle çalışan emekçiler, üretim ve ekonominin ayrılmaz bir parçasıdırlar. Toplumsal iş bölümü içerisinde önemli görevler üstlenen emekçiler, daha iyi koşullarda çalışmayı, saygı ve değer görmeyi hak etmektedirler. İnsanlık, emekçilere hak ettikleri değeri verdiği ölçüde ilerleyecektir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı bir anlayışla emeğin ve emekçilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Küresel salgınla mücadele ettiğimiz böylesine zor bir dönemde, emekçilerimizin işsiz kalmaması ve emeklerinin karşılığını alabilmeleri en büyük temennimizdir. Haksızlık, eşitsizlik ve adaletsizliğin olmadığı, tüm emeklerin karşılığını bulduğu güzel günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum.’’