Kapaklı Gazetesi - AHBAP Tekirdağ, onlarca aktif üyesi ile birlikte Tekirdağ'ın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

İlk olarak Süleymanpaşa'da bir ailenin umudu olan ekip şehir değişikliği sonrası yaşlı aylığı kesilen ve aylardır hiçbir geliri olmayan aileye aylık bağlanana kadar ki süreçte erzak desteği sağladı. Aile bireylerinin ilaç ve tedavi masraflarını da karışlayan AHBAP Tekirdağ, karşılıksız iyiliğin en güzel örneklerinden birini sergileyerek gönülleri fethetti.

TEKİRDAĞ’IN TAKDİRİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Tamamen gönüllülük esası ile çalışan AHBAP Tekirdağ, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmanın yanı sıra sokak hayvanları, çevre temizliği, eğitim ve sanat çalışmaları da gerçekleştirerek alışıla gelmiş topluluklardan farklı olduğunu göstererek tüm Tekirdağ'ın takdirini kazanmaya devam ediyor.

"KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLERİ GERİ KAZANMAK İÇİN BURADAYIZ"

Konuyla ilgili plaformun Tekirdağ şubesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; ''AHBAP Platformu’nun en güzel yanı arkasında hiçbir siyasi parti, hiçbir oluşum olmaması. Tamamıyla gönüllülük esasıyla, sevgiyle yürüyen bir platform. Bu da bizi insanlara daha yakın kılıyor. Yapılan yardımlarımızda ihtiyaç sahibinin dini, dili, görüşü, ırkı, cinsiyeti bu gibi ayrımların hiçbir önemi yok. Bizim için önemli olan insan olması. Hani hep o eski bayramlar, eski komşuluklardan bahsedilir ya; işte biz tam da oyuz. Sevgiyi, dayanışmayı, paylaşmayı birlikte yaşamak, kaybettiğimiz değerlerimizi geri kazanmak için buradayız." ifadelerine yer verildi.

AHBAP TEKİRDAĞ SOSYAL MEDYADA DA SES GETİRİYOR

Sosyal Medya üzerinden Twitter, Facebook ve İnstagram'da aktif olarak yer alan Ahbap Tekirdağ paylaşımları ile binlerce kişiye ulaşırken @ahbaptekirdag adı ile yaptığı tüm çalışmaları takipçileri ile paylaşıyor.