Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayınladığı mesajda ‘’ 30 Ağustos, Yüce Türk Milleti'nin, özgürlük ve bağımsızlık uğrunda en büyük zaferi elde ettiği tarihtir.’’ diyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şu ifadelere yer verdi; 

Kurtuluş Savaşı'nı şanlı bir zafer ile taçlandıran 30 Ağustos Zaferi, tarihimizde bir dönüm noktası olmuş ve bağımsız, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının da yolunu açmıştır.

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, kurtuluş mücadelesini başlatan aziz milletimiz, kadın erkek, genç yaşlı, sivil asker demeden tek bir vücut halinde gerçekleştirdiği bu mücadeleden alnının akıyla çıkmıştır. 30 Ağustos günü aynı zamanda, kahraman ordumuzun tarihteki şanlı zaferlerine bir yenisini daha eklediği ve bizim de Cumhuriyet nesilleri olarak kutladığımız büyük bir bayramdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yüce Türk Milleti'nin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.’’